- rindu -

heiihhhh..rindu kat blog i. rindu nak conteng conteng kat cnie. rindu nak merepek merepek kat cnie. rasa da lama sgt i abaikan blog i ni. nak kata bz..bz la jugak..tp sepatutnye masih ade ruang masa tuk blog ni. reason sebena bena i xmerepek kat cnie adalah sbb mood malas nak mengadap blog orked ni da datang kejap ari tu. tp ni mood rajin akan datang x lm lg kot. nnt klu ade kesempatan i cover balik ape2 yg patut k.
mlm ni mood rajin ade tp i plak x larat. baru balik menuntut ilmu. skrg ni bnyk ilmu yg i kne tuntut. i rasa hidup jadi semakin lebih seronok. bnyk benda baru yg i blaja n i suka buat ape yg i tgh menuntut sekarang ni. dont woorryyy...i bukan tuntut ilmu ajaran songsang ke ape. i masih dijalan yg benar.
ohhh..penat penat penat.....nak tido nak tido nak tido...
zzzzzZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


3 comments:

p R i n c E S s _ N said...

blaja smpai ke negeri cina...huhuhuu

Lifesaver said...

mesti skrg tgh mood rajin kan?

Lady Dyla said...

i ni cuti2 ni lagik tmbh malas nk hapdet belog..