- Princess Kebaya Contest -

demi rindukan nak memakai kebaya...i join PRINCESS KEBAYA CONTEST ni...
contest ni cik wawa yg buat...

rasanye syarat2 nye telah di patuhi...
gmba ni gmba candid yg diambil oleh incik Danial masa balik kg raya aidilfitri hari tu. Kebaya ni bonda i bli dekat bandung 2 tahun lepas n ianye da dipkai 2 kali raya. kebaya ni jenis kebaya ape i xpasti tp xpe..yang penting ianye kebaya kn.
ok...sape nak join ley click link ni...
Princess Kebaya Contest
-----------------------------
alamak...tetbe cik wawa tinggal comment ade tetinggal satu benda yg i xletak kat cnie. ok...kebaya yg i pkai ni jenis kebaya indonesia kot rsnye. i belasah je ni sbb i mmg jenis xtaw jenis2 kebaya yg ade kat dunia. i ckp ni kebaya indonesia sbb kebaya ni made in indonesia. :)


3 comments:

[z@ck] said...

wah...class you ngn shade lagi tuuu

Lifesaver said...

ala..takde gmbr baju kebaya le

wawa syaida said...

salam kenal orkedanza.....

dh leh view pun entry ni =)
thanks ye join contest wawa...
syarat 6 tu....izyan mention je la jenis kebaya pe pun....yg rasa2 bersesuaian...
pas touch up...msg wawa yek =)
k good luck tau...tunggu result ye