- mission failed -

2 hari yg lepas i kan da bercita cita nak update blog tentang seseorang...tp cita cita x tercapai..i update blog dalam mimpi je. ngantuk x tertahan + abg i guna laptop..so i tdo je la...
pastu esoknye plan nak hibernate kat umah untuk update blog...tp x jadi jugak update sebab terkeluar umah plak. then ble balik umah da mlm....penat n ngantuk. oh ye...smlm sgt best..dapat mkn kfc n mcd. pheewiiitt..pheeewittt..dpt mkn mcd n kfc. tp tu berangan je. actually mkn burger pengganti kepada mcd i n mkn ayam goreng pengganti kfc i. ble plak nk dpt mkn kenny ni??
--------------------------------------
ntah ble dpt update tentang seseorg tu i pun x taw sebab mood nk cter pasal tu da terbang. kena amek mood tu balik baru dpt update. ble tu i pun xtaw.
kesimpulannye..mission failed.
nota kaki: ayat lintang pukang sebab nak cpt. ade lg 10cd nak abeskn korean movie yg i tgk. syoookkk woooo...


2 comments:

bspotgurl said...

kesimpulannya - u takde mood lah ni yea..;)

Lifesaver said...

cpt update