- Happy New Year! -

Salam everyone...lagi few hours Malaysia da nak masuk ke tahun 2010. Happy new year..semoga tahun 2010 memberi kite lebih bnyk kejayaan. Sekejap je 2009 berlalu...pejam celik pejam celik da masuk 2010.
Tahun lepas masa tahun baru ada la i membuat beberapa wishlist sempena 2009...hanye beberapa je yg dpt dicapai. yang x tercapai tu i bwk ke tahun ni la ye. aci x mcm tu? klu x aci pun i buat jugak sbb wishlist i..bukan wishlist orang lain.
mari kite riview balik wishlist i...
1st wish list i nak lappy bag. jgn gelak ok...1st wish lg sudah x tercapai. muahahaha. ntah ade ke x lagi lappy beg yg i nak tu sekarang ni. bnyk betul pancaroba untuk i nk dpt bag lappy i tu. i da jumpe yg bekenan dihati...yg mcm dlm gmba tu. tp malangnye masa tu i tengah tidak berkemampuan. bila i da berkemampuan, masa tu i tgh sibuk preparation abg nk kawen n xsempat nk g bli. lastly...smpai ari yg i fly ke cni pun i x g bli..so terkubur la hasrat i tu.
Wishlist no 2. I nak pegi holiday sekali pun cukup la. yang ni tercapai. bukan setakat sekali i dapat pegi. berkali kali i holiday tahun lepas. yang betul2 rasa mcm holiday masa pegi Sabah.
Then ade pegi Genting..yang g Genting tu plg best sebab the whole family pegi except si kacak abg adi.
Wish list ke 3. Degree da complete. tinggal x konvo je lg. xsaba nak balik konvo nnt.
Wish list ke 4. Mr right x jumpe lg. jgn ko tanye nape i xjumpe lg. masih belum berjodoh. bak kata orang lain...relax...u r still young..enjoy your single life.
wish list ke 5 nak join team takaful ikhlas. sudahh tercapai. i buat practical dengan takaful ikhlas. bnyk dpt ilmu masa tu sebab pak bos n mak bos sangat suka memberi ilmu.
wishlist ke 6 nak spend time yg betul2 quality time ngan gf gf sekalian. yang ini kena tanye gf gf sekelian. saya sayang mereka sgt sgt sgt
wishlist ke 7 nak shades baru menggantikn yg lama. tp xsempat nk beli yg baru..yang lama pun hilang seminggu sebelum dtg cnie. so nmpk sgt mmg kena bli yg baru. xbli lg shades baru sbb skrg winter. adalah sgt tidak memerlukan ianye. so kite tunggu nak dkt2 summer nnt k.
wishlist 8 i nak main snow. dapat dah main walaupun main ciput ciput je. sikit je dpt main sbb snow ade pun sket2. jadi la..dpt jugak nak sentuh2 sket2
Wishlist ke 9 nak bli travel bag baru. i nak kaler ijau mcm lappy i..tp x jumpe lg jugak. mn nak crkkk..tolong tolonggg
n lastly wishlist terakhirrrr...nak handbag baruuuuu!!! yeay!!yg ni baru tercapai last fewdays...da rembat handbag baru. bukan setakat handbag kena rembat...sekali dengan purse purse kena rembat.
so selesai la sudah wishlist 2009..kite tutup buku 2009. bukak buku baru..mn yang x capai lagi tu kite bwk ke tahun baru...
2010 - ada 4 lagi yg harus dilunaskan.
Happy New Year Everyone


1 comments: