- excited -

yeay!! my wish come true. alhamdulillah. hari ni dpt tgk snow. tgk je..main x sbb snow yg trun just lite lite je. masih x ckup utk buat snowman. jadilahhhh..sekian bertahun tahun i mengharap dpt tgk snow finally tercapai jugak tahun ni setelah kali ke-4 berada di bumi dublin ni.
seriouslyyyy...ade org tu mmg jakun gler. mlm td ms kak aida tgh msk ade org tu die keje tgk kete kat luar je usha nape atas kete-kete tersebut ade putih2..nak kata itu snow xpulak sbb xde pun nmpk snow turun.
masa ni la yg i tertanye tanye ape putih2 tu...
pastu xnk to be excited sgt i assume tu ice je la.

tp ble lepas mkn kejap2 i tgk luar..kejap2 i tgk luar. ade hati lg nak mengaharap snow turun. xsenang duduk malam td. pastu tetbe ade nmpk snow turun sket kat luar. so i kuar kat balcony ber feeling feeling kejap. xsmpai semenit punnn nak feeling2..cis. keciwa i...lastly pegi masuk tdo lagi bagus.

mlm td tdo not so nenyak ble terkenangkn snow je. pkul 3 lebih terjaga..pastu trus tgk kat tingkappp...mood down. kecewa lagi...

lg skali pg ni bgn je trus tgk tgkp...

yeayyyy!!! jalan da putihhh...excited gler trus angkat fone call ibu.

ckp kejap je ngan ibu sbb nak g snap snap pict. kata snow lite lite je..sebelum die mencair jadi air baiklah i pegi snap snap dulu. mana la taw lepas ni da xde harapan nak berjumpe lg dengan snow itu.


sekian..tu je la laporan dr i yg da lama menyepi.


4 comments:

[z@ck] said...

woooaaaahhh...
snow!!

best2!

Lifesaver said...

nnt leh la main snowman kan

Zura said...

seronoknye...kalau nk buat snowman...ambiklah salji tue kumpul dlm peti ais...xlah cair...hehehe

mie said...

eleh!!!
dalam peti ais pun ada snow....

pakai baju tebal2 tau...
nnti demam...
gue juga yg ssh...
hahaaa