- warming@blancardstown -

lepas da bersejuk sejuk beku beku...haruslah carik tempat nak panaskan badan balik. so kalau nak panaskan badan haruslah carik tempat indoor. klu kat malaysia lepas jln2 panas2 tu crk shopping complex tuk sejukkan badan kan..ni crk shopping clomplex tuk panaskan badan plak..terbalik code..
emp..memandangkan dublin ni kecik...so pusing2 tempat yg sm i pegi. tiap2 minggu pun cnie la i pegi. xde lg minggu yg i xpegi cnie. mesti ade pegi punye. lepas ni boleh hafal kedai mn yg da start sale n kedai mn yg akan start sale. hafal bley..beli tidakkk
ni cik aida n hubby. sme gmba2 yg ade ni hubby cikaida la yg amek. tq abg adi!!

ni plak kak aida n hubby nye abg yazed..

ini plak i dan pasangan i....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


hehhhh...mane ade la...sejak ble lak i da ade pasangan. jgn berangan izyan!!

ini kedai murah2...ala-ala kedai rm2 kat malaysia tu...

testing testing biskut kak aida beli..die kata sedap biskut tu. ala-ala keropok cmtu..tp biskut

susah btul ble org rmai knal..ade je yg amek gmba we ol pastu nak anta kat magazine buat gossip *perasan*

ni kat depan pennys...kedai ala-ala kamdar camtu. ape ntah makcik 3 org tu buat depan tu...

actually ari tu kak aida ade kirim tudung ala-ala dato ct...so kitorg pun buat la urusniaga gelap kat depan kedai b4 i balik..

lepas urusniaga gelap selesai i trus balik dulu...

ohhh akak2 ku..rupenye lps adik mu ni balik..akak2 bershopping rupanye. mcm bnyk je shopping bag...

ntah pkul bape lak akak2 i ni balik..tgk carpark mcm da kosong je...

akak-akak...nnt kite jumpe2 lg ye :) seronok jumpe akak2 sme aritu. thanx 4 the pictures n the yummie foods...

- tamat -



3 comments:

[z@ck] said...

sakan u berjalan..
=)

laila said...

eh kedai 2hengget tu namanya sangat glemer okeh!
tu kalau kat mesia org dengar mcm branded gilaa ja!
haha

Lifesaver said...

eiiiiii...best nya shopping!