- trick or treat -

semalam i da buat benda yg i xkn buat dekat malaysia. klu abg i bg i 500 hengget pun i xkn buat..tp tu klu kat m'sia la.
ok da...sebenanye i nak cter smlm i ikut budak2 g kutip duit raya. whutt?? mn ade duit raya. i g ikut diorg g collect sweet. erti kata lain selain ikut tu tgk2 kan skali aleia alany..almaklumlah..i kan penjaga diorg. so nak jd sporting punye pasal..smlm i telah memakai costume.
vampire costume yg i pakai..
ble i pkai x nmpk mcm vampire..nampak mcm mak nyah ade lah...cissss
aleia pkai costume devil..alany pkai fairy rasenya..n nabila pkai witch...
ni masa kanak2 ribenna pergi rumah ke rumah tuk collect sweet.
*ding dong*
trick or treat...diorg jerit
ni sme just for fun je ye..
psssttt...rambut i tu rmbut palsu ye..bukan rambut betul hokey..


2 comments:

Lifesaver said...

hehehe..hollowen?

MYRAspberry said...

waaa...best ye.. at least dpt gak merasa smbut haloween.. kalo kat mesi ni wat cmtu pi umah orang mlm2 pakai cmtu, sure kene halau nye..
nak jugak!!!