- picnic @ pheonix park -

lepas snap2 kat tepi kolam tu we ol masuk kete balik. kata x jumpe lg tempat nak picnic. so abg yazed drive lg smpai la kat tempat ni
kat cnie la yg jd port kitorg nak mengisi perut yg da bunyi nyanyi lagu krooott krooottt..
masa ni mmg da x pk panjang..janji dpt mkn. plan awal nak crk tempat mkn ala ala autumn in my heart ntah ke mn. padang pun padang la...janji dpt isi perut. tempat orang main bola jadi tempat kitorang berpicnic.
walaupun tgh lapar tp sempat snap2 few picture. kak aida tgh sibuk potong timun pun still sempat posing2. time ni i da x malu-malu lg da :p
nampak mcm panas je kan...tapi hakikatnye sejuk nak mamposss. angin sekuat kuatnye. tikar tu klu kitorang x duduk atas die alamatnye terbang melayang la..
kak aida bawak nasik lemak n cik aida bawak pasta n puding. i bawak ape? i bawak diri je. xsangka la nak g picnic2 cmni..ingat nak g umah cikaida je :p
sedap hokeyyy nasik lemak kak aida buat tp malangnye angin da patahkan semangat kitorg nak makan. tangan beku smpai xley nak suap nasik kat mulut. ade org tu siap dr mkn pkai tgn trus tuka mkn pkai sudu sbb takut tergigit jari :p mana xnye..ble tangan da sejuk mcm tu nasik ngan jari pun kitorg da x dpt bezakan..takut termakan jari je japg..xpsl2 tbe2 kang jari hilang..
lepas makan dengan selaju lajunye we ol pun cpt2 packing...dah x tertahan lg dah melawan angin2..


oh ye...masa kitorg ngah makan-makan tu ade sorang ni die tgh jogging pastu die berenti amek gmba kitorg. mesti x penah dibuat org makan kat tempat sejuk mcm ni..tu yg die amek gmba we ol. die nak letak dlm blog die kot :p

- bersambung -



4 comments:

[z@ck] said...

klu u pakai pinggan kertas..
konfirm da melayang da tempek muka sendiri..
hehehe

orkedanza said...

hey3 z..jgn x pecaya i guna pinggan ala-ala ketas..polistrin pun kire mcm kertas la kan coz ringan. i dah menggunakan kepakaran diri..tu yg pinggan x tempek kat muka sendiri..

neesa_jun said...

sukanya tengok picnic gitu.......owhsss.....

Lifesaver said...

main layang2 mesti best ni