- nur kasih -

hoyyeeaaa hoyeaaaa...tetbe teringat ari ni ade nur kasih...so mlm ni kerja i adelah menonton nur kasih. kena berebut lappy ngan abg malam ni :p
sekarang ni masa untuk berblogging n berFB atau berYM terpaksa dikurangkan sebab i dengan baik hatinye bagi abg i guna lappy ni tiap2 malam(baru seminggu da i nak kecoh2 bg taw satu dunia..haha).

disebabkn masa i onlinekn diri i da kurang...so entry pun jadi berkurang..pegi blog rakan-rakan pun da kurang..eh2..xkurang lagi. i masih pegi blog rakan2...i cuma kurangkan comment je. i pun telah mengurangkan membalas comment2 yg ade kat blog i. masa i guna lappy skrg ni adalah terhad..so faham-faham je la.

oh ye...i ada sinopsis cter nur kasih. da lm tersimpan dlm lappy ni. sape nak sinopsis tu sila tinggalkn u ol nye email ok!



8 comments:

laila said...

yg malam ni xtengok lagi
tatau bila boleh tengok
:(

Nami Masachika said...

yan,i wnt..
fara_wawa86@yahoo.com

Zura said...

nur kasih best kan...dh nk abis dh cite tue...

Lifesaver said...

x tgk pon nur kasih :(

LAYLA ,MENTAKAB & TEMERLOH said...

sy adlah die hard fan nur kasih tau...

lieya orange M.I. said...

...hye iyan...
...selamat menonton nur kasih...=D
...taksabar nak habis episod ni...

Anonymous said...

tapai87@yahoo.com
send sinopsis nur kasih ek...
thanx...

p R i n c E S s _ N said...

N da bc sinopsis die..x saba nk tggu ending..