- need ur opinion -

semalam..masa i jalan2 i tgk ade sales kat kedai perfume. rmai org dlm kedai tu so i pun menyibuk menyibuk la jugak nak penuhkan kedai tu. i nak tgk best sgt ke sale die smpai rmai org dalam tu..


belek punye belek..tengok punye tengok...ok la jugak..boleh tahan la. so i tgk perfume yg harga die less than 15euro. xley tgk yg mahal2..nak kena simpan duit utk beli boots idaman hati i..

ade few choice yg dlm budget i. escada ocean lounge ni salah satu yg cantik menarik tertarik. 12 euro for 30ml..ok la tu kan..



sape penah try perfume ni??? 4 me i sgt suka bau die sbb fruity fruity seket. tp ble i baca riview from some forum ckp bau die ble da lama2 jadi x best smpai nak termuntah. sape penah try...betul ke ape yg i baca tu? i need ur opinion...



8 comments:

[z@ck] said...

sexy gila botol tu..
ehehehe

orkedanza said...

babe...botol x sexy..kotak yg sexy...

K~UN said...

sedap!!
k-un pakai yang nih jugak..
my senior n junior pun pakai yg nih..
cuma jgn sembur byk2 la..
sebab kalo sembur byk2,memang kuat gila bau sampai xthn..huhu~

Si Dewi Cumel said...

babeeee u tgk dkt mana? perfume shop stephen green? ade keeee????? i nak beli perfume hannah montana tuk adik i. hahahah murah kan! they'll be having more sales on christmas, since ure not going anywhere, baik tunggu christmas!

orkedanza said...

k~un: sedap ye?? ni yg rasa mcm nak bli. hati memang da berat da nk bli...

si dewi cumel: yat!! yuppp..perfume shop. i rs i nk bli jugak ocean lounge ni. ms xmas borong lg..haha. kena berjimat dr sekarang.

Y@ZeD@ said...

yan, akak penah pakai 2X kt msia dulu.. bau dia mmg best, spray sikit pun dah kuat giler.. akk suke sb bau fruity2 gitu..

beli la.. tp akak rasa klu time xmas lagi syok sb byk kuar yg dlm kotak sekali dgn lotion!! tunggu la..

Lifesaver said...

tak pernah pakai :)

laila said...

adoi xde pengalaman pakai mahal2 ni
besa pakai yg 5hengget je
eh tp klu nak bg apa salahnya
haha