- aidiladha diperantauan -

salam aidiladha buat family tercinta, kawan2 tersayang, rakan2 blogger yg dikasihi serta seseorang itu juga.
klu makan rendang tu x yah la ingat kat i yg jauh ni sebab kitorg pun ade rendang jugak :)
malam ni kak aida n abg nak buat rendang...yummie...xsaba nak makan rendang. da lama x makan rendang bonda terchinta. sekarang ni mkn rendang abg n akak ipar tersayang je la yg boleh. jadi la kannn...asalkn namanye rendang
yeay..japg ikha nak datang umah....die nak raya sama-sama. yatt pun nak dtg tp x jadi sebab die ade revision class..xlm lg die da nak exam. sedih sgt sbb yatt xjadi dtg. xpe yatt..mlm esok u nak masak2 kn...nnt i dtg umah u pulak k.
ok..dah la..nak g basuh ayam. woowww..da pandai basuh ayam skrg ni...vangga vangga...bangga dengan diri sendiri...basuh 5 ekor ayam lg. sila tepuk tangan sekarang.. clap clap clap..
daaaa~


5 comments:

iwani said...

izyannnnnnnnn...selamat hari raye aidiladha..maaf zahir batin!!! missssssssss u babe

iwani said...

izyannnnnnnnn...selamat hari raye aidiladha..maaf zahir batin!!! missssssssss u babe

Hanida Lavida Moss said...

selamat hari raya aidiladha :)

i received ur email.
betul kata ur brother tu, jgn percayakan org sangat :)
sebab bf i pun ade ckp, mcm mane u bole percaya terus kt i kan. hehe
tp i x kesah, better u buat dulu dgn ur sis kan ;)
anyway, nanti i visit ur on9 shop oke..

take care!

p R i n c E S s _ N said...

sLamat ari raYa yunk..

Lifesaver said...

slm aidiladha