- aida kuasa 2 -

ni gmba2 yg i amek dari FB hubby cikaida. collection gmba i ade 5 keping je..tu pun x transfer lagi..malas!!
hopefully entri ni x mengonfiuskan sape2 yg baca sbb terdapat 2 aida dlm ni. so 1 i panggil kak aida n lagi satu i panggil cikaida ye.
on that day mula2 bejanji ngan cikaida kat henry street tp lastly xjadi atas sbb2 tertentu. ble da tuka2 sme plan lastly kak aida amek i kat umah abg i. plan bnyk berubah ubah sbb cuaca x menentu. kejap hujan..kejap sejuk..kejap angin kuat nak mampus..kejap nmpk matahari terik.
at 1st kak aida plan nak g carboot sale tp ble hujan cancel..g lepak umah cikaida je. then ms amek i tu da x hujan..so tuka plan blk..amek cikaida then nak g carboot sale. tp ble da pegi da tutup plak. then pusing2 dlm kete pk kat mn nak picnic. lastly smpai la we ol kat Phoenix Park..
da smpai pheonix park kitorg still duk lepak dlm kete. abg yazed drive pusing2 satu pheonix park dari 1 pintu ke pintu yg lain dengan harapan dpt la crk port yg best. yang daun2 tgk kekuningan ke ape kan. besar ok pheonix park tu...dr 1 pintu ke pintu lain pun amek masa.
tempat pertama we ol behenti...

turun bukit...bawah ade kolam..ingat nak picnic cnie tp x jd. mcm tasik kenyir la plak rsnye tp rupa tasik kenyir pun i x taw sebab x pnah smpai. main belasah je...
then amek2 gmba sket kat cnie...
masa ni i malu2 lagi...almaklumlah..1st time jumpe...baru nak warming up hokeyyy.
tgkkk..siap pegang tikar...punye semangat nak picnic..
yang pink2 tu kak aida...yg tgh tu sape x knal siap la..n of course yg bertudung merah tu la cikaida...
yang ni plak abg yazed...hubby kak aida...
tengok tengok..adengan malu malu dari i..
snap snap lagi...
dah2..jom crk tempat lain...kat cnie da la bnyk anjing...


- bersambung -



7 comments:

laila said...

gambar2 cun laa!
ke memang kalau dok oversea gambar otometik cun?
haihh jeles2

orkedanza said...

ni pkai slr...tu yg gmba cantek. klu pkai camera i yg capuk..amek la gmba kat mn2 pun...xcantek jugak..

orkedanza said...

ni pkai slr...tu yg gmba cantek. klu pkai camera i yg capuk..amek la gmba kat mn2 pun...xcantek jugak..

orkedanza said...

ni pkai slr...tu yg gmba cantek. klu pkai camera i yg capuk..amek la gmba kat mn2 pun...xcantek jugak..

orkedanza said...

ni pkai slr...tu yg gmba cantek. klu pkai camera i yg capuk..amek la gmba kat mn2 pun...xcantek jugak..

orkedanza said...

ni pkai slr...tu yg gmba cantek. klu pkai camera i yg capuk..amek la gmba kat mn2 pun...xcantek jugak..

Lifesaver said...

jauhnya berjalan