- breakfast kfc -

korang...nak x macbook ataupun ifone. klu nak ape kata korg cbe contest ni. mn la taw rezeki korang nak dpt macbook or iphone free kan. nak tgk info contest tu korang click je kat iklan kfc yg ade kat blog i tu. itu pun klu ade lg la. iklan tu kejap2 ade kejap2 xde. kire nasib la klu ade tu..
senang je nak join contest ni...xyah susah2 nak reka slogan or ape. pegi kfc pg2..bli breakfast set..then amek gmba. pastu mms.
ok..mls nak cter panjang. korg tgk sendiri la ye. klu xde iklan tu kat blog i ni try check kat website kfc..