- 2nd day -

org pertama(bukan family) yg i jumpe kat dublin ni adalah yatt. ms nak kuar tu sgt nervous hokey...1st time nak jumpe die. b4 ni knal2 kat blog n ym je. yatt ni bestfren lyn. lyn bestfren i. mcm tu la gayanye. klu x fhm xyah nak serabutkn kepala.
from yatt i knal housemate2 yatt..ika, putt n marina. diorg nak g buat pps number ari tu..i ikut je..then lps tu pegi berwindow sopping.
ini yatt n ika...yatt sangat tinggi ok.. :p

pusing pusing bli socks. pusing pusing lagi bli simcard baru. then pusing pusing lg smpai petang. lps da penat pusing balik rumah yatt.

linnnnn....pinjam bestfren ko k... :)

yatt ajak makan kat umah die. so mula lah adengan yatt memasak di dapo. die buat spagheti tp malangnye i xsempat nak rasa atas sebab2 tertentu. disebabkan ni 2nd day i br smpai..i x berani balik lambat. xnak balik ble da start gelap..kang kalau sesat kang x pasal2 je. sori yatt...next time i turun town i g makan umah u k....
ni kat depan umah yatt b4 balik..

ade sikit je gmba on that day. i masih malu2 nak bergmbar ngan kawan baru :p



5 comments:

bspotgurl said...

hihik, malu-malu kucing ek?
alahh kawan baru u tu nampak tak sombong pun.. kira oraitt ahh.. rugi tak rase masakan spaghetti die...

orkedanza said...

hehehe..kucing pun xmalu mcm i :p
yup2..die x sombong...nasib baek..

Si Dewi Cumel said...

helololololo.....

gedik je nak malu2 dengan i.

i sangat welcoming kan? KAHKAHKAH prasan betul!

btw, bila nak g umah u ni!!!!!!!!

tp jauh la beb!

Lifesaver said...

oh..still disana rupanya

Rei said...

kim salam kat Yatt..
ekekeke