- walimatul urus -

Sekapur sirih seulas pinang,
Semekar senyuman,
Seikhlas hati,

Dengan rasa penuh kesyukuran kehadrat ilahi

kami mengundangTuan/ Puan/ Encik/ Cik suami isteri serta keluarga ke Majlis Perkahwinan Danial Afandi bin Ahmad Helmi & Siti Noraishah Hafizah binti Mohd Yusof

kepada semua rakan-rakan termasuk rakan-rakan alam maya..anda semua dijemput ke majlis perkahwinan abg i Danial dan isteri beliau Aisha pada 3rd oct ni..sabtu

ye..sabtu ni. sory jemput last minit

oh.. lupa plak. masa adalah dr pkul 12pm smpai 5 pm. ini bkn setakat wedding je taw. thn ni we all buat 2 in 1. wedding+open house. jemput la dtg. i suka klu u ol meriahkn majlis ini

c u

p/s: lepas ni hanya akan ade entry auto publish sahaja hingga 3rd oct. i bz prepare kenduri. xde masa nak update2. lps tu i akan update lg k...



4 comments:

[z@ck] said...

klu u dtg amik i kat utara ni..bley la i attend wedding you..hehehe

orkedanza said...

hey hey you you...
jgn buat lawakssss
bukan i yg nak kawen...abg i la..
i lmbtttt lg...

Lifesaver said...

wah!!mesti bz kan??

orkedanza said...

yupsss...bz sesangat...