- salam raya -

ini masa pg raya...our sesi bermaaf-maafan...
xsemestinye raya je nak mintak maaf kn...tp on raya mmg da tradisi pg raya mesti wajib ade sesi ni sejak kecik smpai skrg...
dimulakan ngan ibu n ayah then anak-anak plak bersalam salam raya ngan ibu ayah. semua berjalan lancar tp tbe je turn i nak salam parent i mula la tersengih2...mmg x serius nak mohon maaf tp i ikhlas ok..i cuma x reti nak berserius je.
bnyk btul rasanye dosa-dosa i kat parent i. ye la kn...i ni xla anak yg baik sgt...tp slow2 insyaallah i akan berubah. the best part ayah pesan ni umur da 22 thn bley la kurang2 kn bengis tu. pheww...i bengis ke. tidak2...cuma mungkin i cpt marah kot. insyaallah i cuba akan brubah to be cool...

masa salam ngan abg plak i ckp kat die halalkan hutang piutang ye.. pastu die ckp hutang tetap hutang...hahaha...

ok...yg ni mmg sm2 kakak n adik kne bermaafan habis habisan. mmg slalu kitorg ni tinggi2 suara tp biasa la tu kn..adik beradik. kejap baik kejap tinggi2 suara..pastu gelak2 balik. 3 weeks lg je nak gelak2, gaduh2 ngan awk...lps ni da berjauhan...awak jgn la rindu2 org ye.. :p



1 comments:

Lifesaver said...

bagus2..maaf memaafi