- puasa ke 15 -

berderet da 3 hari x bukak puasa kat umah. puasa ke 15 i pegi jumpe ex skelmate masa kat teknik dlu. sy dlu teknik penang. every puasa since 2006 kitorg akan bukak puasa sama2. setiap thn org yg wajib dtg adalah terdiri drpd OD, fazirul, fazril, saya n wani(pisang). 2006 kitorg buat kat mid. mkn kat food court. 2007 kat times sq mkn kenny. 2008 plak again kat times sq tp mkn kat hartz chicken buffet n again 2009 kat times sq n g mkn kat hartz chicken buffet juga.
selalunye dlm 10 org cmtu je or lebih sket yg akan turun memeriah kn majlis. yg 5 tu wajib trun..yg lain tu silih berganti tiap2 tahun.
dis year maybe kali yang terakhir sbb masing-masing thn depan da habis belajar. kepala pun da kata thn depan bkn die lg yg akan buat. ganti org lain. die nak balik bermastautin kat png katanye.
lambaian terakhir dr diorg sebelum sy pulang..

will miss all of them ;)



1 comments:

Lifesaver said...

bila nak buka posa dgn i ni?