- puasa ke 13 -

cerita yg da basi lagi untuk entry ni. cerite je basi..mknn fresh n yummie.. :) ari tu..after kitorg jalan-jalan cuti mata kat area masjed jamek n jalan tar kitorg g berbuka puasa kat bilal. bilal ni kat area-area sn gak. a few min jln kaki from masjed jamek.
kitorg dari kecik-kecik dlu mmg makan nasik beriani kat Bilal. sedap tp kedai die da lm la..mmg buruk la. x upgrade lgsg..dulu kini dan selamanye mcm tu kot. alternatif lain tuk mkn beriani kat Insaf la kn...tp kat ctu beriani ni x sesedap kat Bilal ni.

c..i told u b4...restaurant die sgt la buruk kan. tp xpe...yang penting sedap untuk dimakan :)

## berusaha ni nak update laju2..


1 comments:

Lifesaver said...

akak dah la kelaparan..sabar je tgk makanan ni