- pasar malam -

semalam ikut abg n kak aida g pasar malam. so otw tu ckp la kat aleia yg kite nak g pasar malam. die tanye whats pasar malam. then ble smpai i pun tunjuk die tu la pasar malam.
tgh jln2 tu die ckp wahh...ade jual baju kat pasar malam. haha...aleia sgt comel. so sekarang die da taw kot ape tu psr malam.
kitorg g pasar mlm ms petang. so x taw cmne nak explain kat die ape tu pasar mlm.
aleia n alany enjoy mkn dadih kat pasar malam yg x mlm tu...





kesian diorg...berpeluh peluh diorg kat ctu. kulit pun da jd len mcm je. perubahan cuaca agaknye. lps tu ble masuk je kete kena aircond 2-2 trus tdo dengan lenanye.



2 comments: