- ninja part 2 -

Tempat Kejadian : KLIA
*helo helo...

*get ready plzzz...
*i da nmpak diorg...
oowhhhh...private invistigator rupenye.
ini la org yg si ninja tu carik. yg i da bulat bulatkn tu.
sepasang suami isteri serta dua orang kanak-kanak perempuan yang sangat comel. mereka ini dikehendaki kerana telah merancang sesuatu tetapi rancangan mereka telah dihidu oleh ahli keluarga mereka.

alkisahnya begini. loving couple ni akan balik bercuti untuk aidilfitri setelah sekian lama x beraya di malaysia. 7thn rasanya..im not so sure. so diorg bagi taw kat ahli keluarga diorg yg diorg akan smpai on 19th sept..sehari sebelum raya.

sebenanye diorg x balik on 19th...diorg balik lg awal dr tu dengan harapan nak bg surprise kat famly.

tp disebabkan diorg ni mempunyai ahli keluarga yang terlampau bijak pandai...plan diorg gagal sebab ahli keluarga diorg yang bg surprise kat diorg ni balik. ahli keluarga diorg ni dah dpt hidu yg diorg ni x balik on 19th tp smpai m'sia on 13th.

seluruh ahli keluarga dengan yakinnya ke airport utk bagi surprise kat diorg. itu la gunanye private invistigator tu. si ninja yg bg information diorg ni da keluar or x ke arriving hall. pastu bg taw ble masa nak serang diorg ni.

so ble diorg da settle down kat tepi ahli keluarga pun pegi la serang...bg surprise sket kat diorg ni. mmg terkejut da diorg ni. ha...kantoi!!! konon je da well planned. tp kantoi jugak. len kali x yah plan pape ye bang coz abg punye ahli keluarga ni sme bijak bijak pandai.

tok ayah yg rindu sgt kat cucu-cucu die. cium la puas-puas tok ayah...
ninja bersama alany...


2 comments:

Lifesaver said...

comel sungguh alany tu

orkedanza said...

dua dua pun cute...hehe..puji ank sedara sniri plak :p