- he's not single -

alhamdulillah~

abg i da selamat bernikah. sudah menjadi seorang suami kepada kakak ipar i. da bertambah bilangan kakak ipar. insyaallah thn dpn tambah lg 1 *wink*

abg i da tuka status...so lps ni kwn2 jgn la tanye abg i tu single lg ke x ye. ceihhh..buat serupa abg i ni hot stuff kn :p

masa hari abg nikah tu we all agak kelam kabut sket taw...kesian kat abg. runner x ckup..lps tu abg plak lupa nak lantik PA. so petang tu sblm nak ke masjid, abg la jd pengantin, abg la jadi gps. abg xde PA so ble org tanye direction nak g masjid cmne abg la tukang kne bg direction smbil2 die nak siap. kesian abg. lps tu dlm duk kelam kabut tu ble da smpai masjid br tersedar ade something tertinggal. lapik dulang hantaran untuk 2nd layer n 3rd layer tetinggal kat umah yg kitorg stay kejap ms tu.

untuk menyelamat keadaan..i yg x taw jalan ni pun mengofferkn la diri utk patah balik amik lapik dulang tu. berbekalkan bibik baru kitorg, i patah balik. pusing2 taman tu x jumpe jgak. pusing2 lg. lastly smpai balik kat masjid tu. kami wonderpet x mudah menyerah kalah...crk lg. lastly jumpe jgak. nasib baik bibik baru ni bley diharap. klu x terkontang kanting i seorg diri.

bile patah balik je smpai kat masjid ibu ckp abg da selamat nikah. sob sob sob...sedih x dpt tgk abg akad nikah. nak buat cmne..xde rezeki.

tp xpe..ape2 pun syukur sebab abg da selamat nikah dengan sekali lafaz. abg! anda x perlu nak poyo sbb ade skrip...kuang kuang kuang. rupenye kat ctu tok kadi die style baca skrip.

semoga abg bahagia besama isteri abg hingga akhir hayat. kasi yan anak buah rmai2 sket k...baru meriah rumah ibu ni :)



2 comments:

Lifesaver said...

tahniah2

bspotgurl said...

tahniah.. selamat sudah!!! ;)-