- foto gedik -

kan sy da ckp..skrg ni da ade personal photographer..so da x susah2 lg dah. xyah nak panggil2 ckp hey sila tgkp gmba sy kat cnie. best ade photographer ni..
masa kat ou ari senin tu ade la ntah ape yg dipanggil ini pun xtaw. yang taw ade org jual kuih-kuih raya, kek lapis serawak, pastu mcm2 la lg ade. kan da nak raya nih. so kat ctu die buat ala-ala style kat kg nelayan.
kat mn ade kg nelayan yg mcm dlu2 punye style eah..rasa nak pegi kg nelayan yg btul2 untuk buat photo shooting..cewwahh..
ohhh..ade ketupat...
saya belaja buat ketupat. kat ctu ade org tlg ajarkn...

muka gigih nak buat tp x xbley bley jugak...failed kat 1st step lg. malu je!!

pastu kul 5 sblm balik tu tgk tarian jap. layan tarian dlu b4 balik.