- cant wait 4 tomorow -

sudah sudah...i da xlarat nak cter psl makanan. bile cter psl mknn...perut i menyanyi nyanyi je walaupun br lepas makan.
rite now mood i tgh elok. xsaba nak tunggu esok. esok nak jumpe my buah hati...yeay! yippieee...
hari ni i happy smpai i buat ape pun keje nak menyanyi je walaupun suara x sedap. da la suara ni mcm kuar x nak kuar je. malu je ble jiran tetangga dengar. td ibu pun tegur ckp mandi pun nak nyanyi ke. mcm x btul je budak ni.
oohhh..sila faham...sejak petang td i mmg da start meroyan smpai saat ini n mungkin akan berterusan smpai ke esok.
okey sudah...i nak buat preparation untuk dating esok. nak pilih baju, pilih tudung, iron baju, n gantung siap2 dlm bilik. over sgt kn!!


2 comments: