- best outfit -

hi blog..
i sgt bz skrg ni...xsempat nak memberi kasih syg kat blog. bnyk entry sekerat jalan dlm draft shj. sory ye blog..
dikesempatan mlm ini, i dengan berbesar hati nak join 1 contest. sebab2 i nak menjoinkn diri ke dlm kencah contest ini adalah utk mengubati hati yg sedang lara ni. ceihh...ayat mlm ni over sket ok. jiwa kacau...noktah!
i jumpe contest ni kat blog cik z@ck. comel cik z@ck berposing smpaikn i terasa nk jd pesaing die..ceihh..poyo lg. bkn..i join sbb jiwa kacau..noktah!
ok...sudah...xnk over membebel kat cnie. mari tgk gmba i nak tyg ni. best outfit eva utk i. xde yg lg hebat dr ini.

haaa..nahhh! serba hitam lg tuh. ok fine...tidak adil la kan x tunjuk muka tu. so i kasi lg 1 gmba. hey u..look at the camera plsss

masih xnmpk muka?? harus! thats y i told u td that is my best outfit eva. mcm penyangak pun ade jgak. kenapa i pkai mcm tu?? sila rujuk entry ini arab or ninja dan juga entry ini ninja part 2

xpercaya itu i?? sila la percaya...susah payah i pkai mcm tu...

org lain tayang 1 gmba..i tayang lebih dr org lain...i kan over kan kan.

ini pesanan dr pihak penaja:

Postkan gambar anda di blog anda bertajuk "BEST OUTFIT" dan
linkkan
Hanida Lavida. ;) Sila EMAIL kan link anda di hanidalavida@yahoo.com. Tarikh tutup akan diberitahu kemudian. Selagi saya tak post tarikh tutup, selagi itulah contest masih on untuk anda!



6 comments:

[z@ck] said...

hoh..pesaing I ek..hehehe..
nice!

orkedanza said...

hehehe.....

Lifesaver said...

oh!!u ke pkai mcm tu?

orkedanza said...

ye...i la tu..sila percaya!

Hanida Lavida Moss said...

telah melihat! =)

ween said...

Good luck :DDD