- saya demam -

kabar berita dr org yg demam. tuan punye blog demam sejak sabtu yg lalu. rite now br ok sket..
masa xdemam ni nk kne on9. update laju laju..padahal x laju mana pun. still mcm kura-kura sebab otak lembap setelah 3 hari tdo x hingat dunia. bila da demam pandang lappy pun x lalu...tgk lappy rasa nak tendang je suh lappy duk jauh2 sebab rs nak muntah ble pandang lappy...
ini bekalan ubat ubtan yg telah menemani sy sepanjang sy demam ni
paling x ske mkn antibiotik sbb lps sejam mkn die dengan rela hati akan keluar sendiri dr isi perut sy ni. smlm skip mkn antibiotik..pastu ble ibu dpt taw trus kne bebel...sentap kjap smlm sbb kne bebel. nk xnk kne jgak truskn pejuangan habeskn antibiotik tersebut.
rite now rs mcm da x demam da tp selera mkn masih xde...sy mmg stress yg amat ble x dpt mkn. ble tdo je mimpi mknn..segala jenis mknn masuk dlm mimpi sy...
hopefully ari ni berselera la nk mkn...


7 comments:

p R i n c E S s _ N said...

get well soon my dear...

iu rf said...

semoga cpt sembuh...
sakit itu penyembuh dose2 kecik..

take care!!

[z@ck] said...

get well soon..
=)

MYRAspberry said...

get well soon... antibiotik tu kalo boleh abeskan k.. bg kuat sket antibodi badan tu.. :)

bspotgurl said...

Semoga cepat sembuh yea

Lifesaver said...

get well soon!

orkedanza said...

tq doakan sy :)

sy da sehat......