- hanya kau dihatiku -

currently sy tgh searching lappy bag yang terbaek utk kekasih hatiku. setelah puas membuat survey....ini yg menjadi pilihan hati sy. 1st time tgk diz lappy bag mmg dah jatuh hati habes..tp at that time kewangan x mengizinkn saya membeli bag ini. rite not pun sm...tp insyaallah x lm lg la kot. sy sedang berusaha nak memelikinye.
ape pendapat korang pasal beg ni..ok x???
saya ske beg ni sbb design die. die ala-ala ladies sket n then trendy la gak..xla petak semacam je.


side depan

side belakang



ni belah dlm



in case sy x dpt memeliki beg ini maka sy juga tidak akan membeli beg yang lain sebab hanya die dihatiku..hohoho. beg lain x dpt menawan hatiku ini. sekian....



2 comments:

aRe~TeRq said...

aisehh yan. sorry sgt. seyes tade mase nk g Clerys nk amik gamba beg tu. tp yg yan ske ni cantek jugak. yg akak ske tu simple je backpack. sng nk bwk kat blakang dan beg tu samsonite so confirm quality terjamin. nk akak amik gamba die gak ke?

Lifesaver said...

cantik!!!