- free movie + lunch -

ari tu dah berjanji ngan nua n bob yg khamis nak kuar. so after exam je td trus packing2 brg n pickup diorg. xpegi jauh pun...alamanda ajo. smpai je alamanda trus g bli tiket. tbe2 rs mcm 1st time nk tgk muvie kat alamanda tp diorg kata sy da pnah tgk kat ctu. ntah ble sy pun xingt..

nua n bob yg beratur bli tiket...sy malas.

ari ni tgk mvie rm6 je...gne student card. harus lps ni jaga student card tu ngan rapi.

kitorang tgk cter ni....

sekian lama tak tengok muvie...akhirnye dapat gak.
lepas bli tiket trus pk2 nak lunch ape. bob kata die ngidam nak mkn kfc..sy xkisah ape pun sbb bob yg nak nak belanja. eh..bkn die nak blanje..die dipaksa untuk membelanja saya :p
ini nua punye...
ini saya punye...
n ini bob punyee...
ble perut da kenyang...muvie time!!


mke bahagia je dpt tgk muvie....lg bahagia ble tgk muvie free..hehehe :)



2 comments:

[z@ck] said...

bnd free mmg best!
hahahah

Lifesaver said...

sila blnje saya jgk~