- dua.kosong -

sept sept sept...sept dtg lg. saje nak remind diri sendiri yg xlm lg umur akan meningkat lg setahun. cepat nye masa berlalu...pejam celik pejam celik da nak dkat 22 thn saya hidup didunia ni. rs mcm baru semalam je lahir.
eipp...entry ni bkn utk promote birthday ke hape eihh. tp mcm org len jgak...nak buat wishlisttttt..ehehehe. so, sape syg saya ley lah pilih salah satu dr senarai dibwah...hehehe :p **xkisah pun klu xdpt..
ok..lets go...kite tgk wishlistku..
1) lappy's bag seperti yg berikut
2) crocs seperti dibawah..

okey...itu je kot...klu buat list panjang2 pun bkn dpt kan *ayat pasrah* :p



3 comments:

Lifesaver said...

dapat...x lama lagi dapat..

bspotgurl said...

jangan risau PASTI akan ada org yang akan kasik hadiahnye itu....

orkedanza said...

klu dapat mmg gembira sgt...klu xde yg nak memberi kne la bg hadiah kat diri sendiri nnt :p