- kanak2 ribenna -

seronok melayan kanak-kanak ribenna yg sgt riang. baru jumpe xsmpai sejam budak-budak ni da rapat mcm adik sendiri. comel sungguh kanak2 ni. lagi comel ble panggil sy auntie. knak2 ni mengalami sindrom kitakpastian saya ni auntie or kakak. kejap sy dgr panggil sy auntie..kjap lg panggil kakak. ape2 je dik..janji korg hepy..

ini kakak yg sulong..ape eah nm..da xingat da...panggil kakak je senang..xyah nak ingat2 nm..
yang ni sebab die sgt comel n pandai berposing maka seharusnye saya ingat nm die...athirah. athirah ni 6 thn..kakak die td 7 thn. pastu bwh athirah ni lelaki...5 thn..xdo gmba die. selang setahun je diorg ni...rapat2 sungguh...

yang ni nana...baru 3 thn...sebaya ngan my niece..aleia. yaya...teteh missssshhhh yaya...muahhhh3~

bdak2 ni buat sy betambah double triple rindu kat my niece..aleia n alany. mmg seronok melayan diorg ni...xkering gusi jadinye tmbh lg ble melayan si athirah..ade je lawak yg die buat..

penat nagajar si nana buat peace..tp x buat2 gak..die nak hisap jari je kejenye...adoiii nana...nnt abes la awak x comel da...

## baru lps tgk nur kasih kat tv3.com.. x saba nak tunggu next week punye sbb ske nak tgk scene adam n nur je..hehe

### rindu kat si die..hari2 rindu...cmne ni :p



2 comments:

[z@ck] said...

budak2 suma cute..
=)

Lifesaver said...

saya pon kanak2 ribena