- hari bapa -

sedikit update sempena sambutan hari bapa..ceihhh..lambat gler update kan. ok ok...sila faham...saya mempunyai masalah dengan lappy kesayangan. lambat x lambat...saya pedulik hape..nak hupdate gak.
sambutan hari bapa kitorg tahun ni we
all join venture ngan famly kak yah. tetamu khas pada hari tersebut of course la kan lelaki yg telah bergelar ayah..maka yg bujang bukan lah tetamu jemputan. tetamu khas tersebut terdiri daripada ayah, baba(ayah kakak ipar) serta abg wan..
acara dimulakan dengan makan-makan...hoooyeiii...makan...ske ske ske. seoul garden
OU telah menjadi saksi dimn telah melihat bagaimn kami makan smpai x ingat dunia...phhheewww.
seoul garden boleh dikatakan menjadi diantara tempat pilihan keluarga untuk bersm-sm. mn x nye..skali duduk ctu mau berjam-jam baru nak balik. mmg puas hati mkn kat ctu.. lunch r only 25.88++ n dinner 35.88++ cmtu. eat until u drop..ceiihhh. tp kan...seoul garden OU x sebest seoul garden di plaza pantai. kat sn r the best la. makan makan makan...ini je gmba yg ado....makan smpai lpe begamba...

untuk melengkapkan majlis itu, kita selit sket acara bapa-bapa potong kek bidang terjun..
actually on the 1st plan nak buat cake hasil air tangan seniri tp tbe2 sme bhn2 nak buat cake da sold out. ceihh..poyo...atau erti kata lain tipu. mn ada plan nak buat cake sendiri..
majlis diakhiri dengan perut yg teeettttt...ciissss..mls nak tulis apekah teetttt itu...sniri mau ingat la kan... :p
gudnite blog :)