- aktiviti mengosongkn almari yg sudah overload -

salam~
hari ni seharian duk mengemas almari..bukan sahaja almari..kotak2 pun dipunggah. fenat wooo. ada lg almari yg blum diusik. bkn usik ske2 hokey. tujuan utama adalah mengemas untuk mengasingkn pakaian-pakaian yang mungkin tidak akan dipkai pada ms hadapan. sekarang ni da kne start untuk mengemas satu umah..xlm lg nak buat kenduri kannn...
back to the main stori...alkisah pakaian terpakai..punye la bnyk rupanya yg da xmuat n masih elok sbb br pkai few times serta yang ada tag pun ada lg. cant believe that saya ni mempunyai proses tumbesaran yg cpt untuk thn 2009..ohh tidak..lps ni kne sentiasa berhati-hati :p
ari ni kemas 3 almari so ada 3 kotak pakaian2 yg nak let go. kotak bkn kotak kecik-kecik..kotak bersize...errr lpe nak uko td..yg pasti saya telah menggunakan kotak putra venture..sape taw kotak PV besar mn mesti dpt agak bape bnyk pakaian nak let go. sape xtaw kotak PV tu ape..duk diam2 je..xyah pk size kotak tu besar mn..yg pasti bkn size kotak air mineral.
pakaian yg burok x masuk dlm kotak PV..burok tu means da xsesuai utk dipakai. itu trus masuk kotak lain iaitu kotak kain burok. so yg dimasukkan dlm kotak PV tu sme yg terpkai n untuk dibuat jualan pakaian terpakai nnt. bkn pakaian2 je yg ada..handbag, belt, teddy bear, langsir, bedsheet yg xpnah pakai, n kasut pun ada..
nnt nak kemas lg 3 almari..but bkn tomorrow la kan..esok ada keje-keje luar yg nak kne settlekn atas arahan bos-bos kat dublin...pheww..


1 comments: