- rindu kwn2 -

ble la nak dapat jumpe mereka-mereka ini....cik ana, cik yani, cik ida n cik safa kucyg..
waaaa..rindu yg hamat kat koranggg okei. mentang2 sme balik kg..diorg sme da lupakan kawan diorg sorg ni..huhu. tp takpe..td dpt jugak terubat rindu..telah ber YM ngan cik purnama farhana yg blog nye telah bersawang..heehehe. cik ana nak dtg kl 9hb ni..die nak siapkn cik tesis nye. yeay!!nnt ley jumpe die. lgpun charger fone n bantal bucuk tetinggal kat bilik die ms dtg UKM hari tu :p
cik ana kata nnt dtg cnie die nak g blaja wat cupcakes...nak join gak la. sape taw kat mn plg best nak blaja wat cupcakes angkat tangan..eh2..bkn2..klu sape taw kat mn tu nnt msg la sy ye :)
waaaa..tbe2 rs nak kuar jalan2 ngan diorg...
nak maka
n sm2..
nak gelak sm2..nak tdo sm2..gelak2 n tdo sm2 xde plak gmba..klu ada pun gmba tdo xley publish..haha
pastu makan eskrem sama2..
celebrate befday sm2..buat suprise la bagai kan..
sme nak sm2 la..ble lg agaknye dpt duduk2 n lepak2 mcm dlu kan...
rindu kat korang...muahhh muahhh muahhhh...hiksss :p
##japg nak g blog cik ana..nak amek resepi kek batik die..nk mkn kek batik hasil tangan die xdpt..dpt resepi pun jd la


5 comments:

Anonymous said...

- cik purnama farhana -

so touching...waaa...sedih teramat..jagn sebut lagi sal rindu2 ni...waaa....bila lagi dapat kumpul same2 ni?????

orkedanza said...

taw xpe...air mata da bebaldi baldi ni..haha..nmpk sgt tipu kan..hehe

korggggg sme tuwun la kl cptt.....ley g picnic2 kat pd ke..

Lifesaver said...

rindu jgk kawan2

toyan said...

waaa,.
rindu gak,.
rindu nak wat mcm2 bsama,.
insyaalllah lo ada rezeki kija sna,.
t kita leypak sama2,.
rindu kamu,
rindu ana,.
rindu saffa,.
rindu ida,.
rindu suprise angpa,.
rindu swimg,.
bnyk sgt kenangan tok diungkapkan,.
hukhukhuk,...
sayang kamu yan.

orkedanza said...

lifesaver : bkn akak rindu mr KE ke..hehe..

toyan : sayang kamu juga *sambil tgn ni mengelap air mata*