- pix pilihan -

actually xde niat pun nak imbas imbas kisah lama ni tp telah terjumpa benda-benda ni time kemas2 barang yg berkotak kotak hasil drpd 3 tahun di bumi UKM
gamba-gamba yg wajib ada atas meja saya suatu ketika dahulu...cewwaahhh...suatu ketika dahulu tu mcm da lm sgt je..
nampaknya camera saya sgt memahami n die saje xnk bg saya tayang gmba si dia. suci gila okei..gmba siap pkai formal lagi..ni time br2 kenal. kata budak hingusan di bumi UKM...mmg la sgt sopan pada waktu itu. skrg ni..gmba ini tidak perlu diletakkan lg diatas meje n dimana-dimana(sila faham ape maksud yg ingin disampaikan ye). untuk tuan punya diri yg ada didalam gmba tersebut...if u baca entry ni..silalah senyum sbb i masih simpan gmba u..haha. n kepada sesapa yg baca entry ni..buat pengetahuan u ol..diz guy is so sweet walaupun kdg2 die ni blablabla..haha. anggap la saya n dia ni xde jodoh k. sgt complicated relationship kitorg..cinta terhalang gitu :p
selain daripada gmba tersebut..gmba yg wajib ada adalah ini...
yg ini wajib ada sejak di zaman matrik lg. n gamba yg sm ni lah saya bwk ke bumi UKM..i luv my family kuasa super duper..tanpa mereka saya rasa hidup ini mungkin tak seindah sekarang..


3 comments:

Kelbros said...

Tabah and berusaha!!

Lifesaver said...

ala...nak tgk!!nk tgk!!

orkedanza said...

kelbros : :)

lifesaver : tunggguuuuu...heee :p