- amek aura -

cerita yang telah basi. eh, bkn basi..kasi peram lama je sket..br la lg best kan...heee :p
ahad yg lps, cik yan iaitu saya(klu korg x kenal sape cik yan..pang saya bg..ceihh..poyos) telah ke taiping. dlu2 ingatkan nnt2 jd org taiping..tp rupanya x kesampaian...ape org kata..xde jodoh..hehe. oleh sebab da xde jodoh ngan org taiping...g tgk or
g taiping punye kenduri kawen pun jadilah kan...amek2 aura org kata.. :p
comel sungguh cik siti n pasangannya pada hr bahagia tersebut dengan memakai busana berwarna maroon putih. eh..apsal ayat skema semacam je ni...
sy g taiping hr tu balik hari je..tumpang cik atie n bfnye..alamak..terasa mcm kacau daun je hari tu. tp nak buat cmne kan..klu x, xdpt nak tgk cik siti naek pelamin. kan kan kan..cik siti(actually cik siti x sedar pun ada nya blog
ini).
sebelum nak menanyang gmba2 yg ada...saya nak memohon maaf dlu kat cik ct sebab saya mengupload gmba kawennya kat cnie. klu nnt2 cik ct da taw psl blog ni n tertengok gmba2 ni..jgn la terkejot cik ct ku.
ini dia cik ct ku yg comel..eh2..puji2 plak kan...hehe..
smpai je umah cik ct we all trus serbu bilik pengantin. sebelum pengantin lelaki sampai baek we all g begambo ngan cik ct dlu..nnt takut x sempat lak
saya n cik atie memakai pink sbb cik ct kata klu x pakai pink x ley dtg. gigih la jgak saya mencrk baju pink dlm almari. alamaklumlah..klu baju hijau tu senang la sket nak crk..ni pink..adoiii..lomah btul ngan pink2 ni. agaknya la kan..klu saya x pkai pink ari tu cmne eah..huhu.
ini sesi mengambil aura dari cik ct...so kne la rapat rapat sket kan.. :p
lps siap2 amek gmba tu pengantin lelaki pun smpai..
eh eh...silap tu...sepatutnya pengantin lelaki belah kanan. tgh2 syok amek gmba ni ada sorg makcik ni bisik kat sy suh ckp yg pengantin lelaki kne duk belah kanan. sy yg blur2 ni wat x taw je. then makcik tu bisik lg suh btaw diorg. dengan terhegeh hegehnya saya btaw kat the pengapit.
haaa..yg ni baru btul :)

alhamdulillah...dapat gak tgk cik ct naik pelamin. eh, lps ni da xley panggil cik ct..kne panggil cik puan ct lak..
gadis-gadis ini pun sibuk menggedik nak naik pelamin. amek aura lagi. hope lepas ni cepat la bertemu jodoh...ceihh..apsal gedik sgt nih. all pinkis
lepas da begamba2 tu n duduk2 kjap... sy n cik atie bersama bf nya yg x thn kepanasan telah menaiki kereta dan bersiar-siar ke taiping. nak tgk la ada ape yg menarik kat taiping tu sementara nk tunggu petang. petang br nak balik..nk gerak skali ngan cik nor.
tempat paling menarik di taiping adalah tesco..ceih..silalh jgn pecaya. sy ckp tesco sbb kitorg g tesco. itu aje yg nmpk depan mata..men singgah je la kan. janji ada aircon. bak kata wonderpet,
apa yg penting...jwpn saya adalah aircon..ceih. kat tesco telah membeli vitagen serta sesuatu yg telah memberikan mulut ini untuk tidak duduk diam. selain itu adalah novel yg masih sy blum habis membacanya..
entry ni disudahi dengan sekeping gmba kek yg saya xsempat nak rasa...kesian..tu la..sape suh balik awal..

semoga cik puan ct n hubby berbahagia n kekal hingga akhir hayat..aminn~


0 comments: