- penting! -

salam~
peringatan kepada sme pelajar BBA final year yang akan grad pd tahun ni dan sedang menjalankan practical, anda diperingatkan utk memberi nama n no matrik anda kepada kak izati di pejabat dekan untuk register korg nye practical
klu korg xdpt g sn korg ley call or email kak zati.
no fone kak zati : 03-89215365
n
email kak zati: izati@ukm.my
sila buat dengan kadar segera if korg nak grad thn ni ye...


4 comments:

Lifesaver said...

kalo x nak contct kak izzati? leh contct abg izzat?hehehe

Rarai said...

thnx 4 the onfo yan..i pergi skang gak!

eh eh eh...i BFST ...bukan BBA...

eh eh eh eh... ;D

Rarai said...

eii ape ni onfo pula..info info~ eishh wat malu company csi je..kekekek~

shahrilazuwan said...

izyan, betul ke tu alamat email kak zati? apasal tak boleh send email kat dia...