- im back -

fuhhhh fuhhh fuhhhhh......nak tiup sket habuk habuk yg menyelubungi blog ku ini...cewwwahhhh... rindu pada blog...rindu pada anda sme. terima kasih pada semua yg mendoakan saya sepat pulih dr demam.
amaran:
gler x best entry nihhh...bosannnnn!!!! klu xske baca sila keluar dari sini sebelum anda termuntah
alhamdulillah saya telah sehat sepenuhnya setelah 4hari demam yg x menentu. time tu nak tgk lappy pun rs mcm nak muntah...nak je campak jauh2 lappy ini..ceeiihhhhh..nmpk sgt tipu..
hari ke 4 saya demam, demam saya makin menjadi. siap bley lak muntah-muntah ptg tuh..sabo je la. nangis-nangis time tu coz mlm nye parents yg tercinta nak pegi mengerjakan umrah..saya plak demam muntah-muntah..kira sedih gler la. sambil nanges sambel muntah sebab pk sape nak jaga saya time demam ni klu ibu ayah da nak g mlm tu. demam da la makin kronik..makan pun xlalu. bau mknn pun rs nak muntah. nak harap abg2 jaga..abg2 sme jauh yg hamat..so..kne la jaga diri sendiri...saya pasrah
allah itu maha menyayangi.. sebaik sahaja ibu ayah melangkah kaki meninggaklan klia dengan niat mereka ke tanah suci..demam saya pun pulih. ajaibkan..allah itu maha berkuasa.
next morning trus text ayah bgtaw saya da baek demam. xyah risau pasal saya :)
next episod
cerita saya yg tlh sehat
lepas baek je demam bermula la kisah kehidupan yg penuh warna warni..hikss...
1st day baik demam..aktiviti harian dipenuhkan dengan seharian mambaca novel yg dibelikan oleh bonda terchenta...TQ ibu...i luv u...
2nd day..lagi penuh warna warni...telah ke sogo bersama cik iwani untuk membuat persiapan memulakan practical. kami berdua sungguh telah berbelanja dengan hemat. perlu berjimat cermat memandangkan ekonomi diri sendiri tidak stabil..
3rd day iaitu hari ini..telah ke bangi dgn satu tujuan juga. menjelajah butik-butik pengantin yang ada. dapat jelajah 3 je..pastu migrain...ceiisss~ lembik sungguh saya ni..



3 comments:

[z@ck] said...

hohoho..
da baik demam ek..
bgus..habiskan bc novel 2 cpat..
hehehe

mie said...

dah sihat ke??
bagus2....
jangan main hujan lagi....
nmpak gue la kn jaga...
org lain semua jauh...
hahaaaaa

orkedanza said...

zack: da baca abes novel tu ;)

mie: xrela la i klu duda yg jaga i..ahaha