- petronas & kfc -

korang penah dgr x psl promosi isi minyak rm30 kat petronas dpt discount voucher kfc. nape promosi ni x gilang gemilang mcm selalu ye. promotion ni da start on 10th april ari tu tp saya x taw pun..rugi je...cissss. ibu saya ckp maybe saya xtaw psl ni coz diorg juz letak poster kat kaunter bayar kat dlm n kebetulan saya mmg da berbulan-bulan tak byr minyak kat kaunter kat dlm.
adooii~ rugi rsnye...br smlm isi minyak.
pix: credit to foodpromotions
lps ni harus amek vaucher tesebut. janji ade discount..i like it. da la pnah janji nak blanje dira, lyn wani mkn kfc sbb satu kes ni. bley la berjimat sket gne ini vaucher..keh3~ zaman kegawatan..harus berjimat cermat. promosi akan tamat pada 10 mei nnt ye...


8 comments:

mamaAriana said...

nak tau tak kesengalan ku ape..huhuu~...aritu kawan da bagi voucher ni..then maen sumbat je dalam handbag..bile nak kemas2 barang dalam handbag tu..maen buang je paper2 dalam bag tu without check pe benda la paper2 tu *sebab ingat sume tu resit*..then da kamu buat entry ni baru teringat lek yang voucher tu telah ku buang..padan muke~! :(

mie said...

kfc...???
dapat boucer blanja la gue skali..
hahhaaaa

Nami Masachika said...

awa pn de dpt vaucher 2..tp dh lp mn ltk..adoiyaii..nth2 dh trbuang kot..rugi banget..

orkedanza said...

mama ariana:alololo~ i pun slalu cmtu..resit dlm handbag besepah.bkn dalam handbag je sepah..kat dlm kete pun penuh..haha~

mie: bkn u ke yg nak belanja i..haha

nami masachika: xpe wa...g isi minyak lg lps ni..isi penuh2 then dtg rawang..haha

MYRAspberry said...

hehe... i dah ade 4 dah voucher ni...suke! tp satu pon x gune lg..

orkedanza said...

kah3~

jom sme kite kumpul voucher tu then xguna satu pun..saju buat hobby sementara..hoho

p R i n c E S s _ N said...

N ade 4 keping yunk..mau ka??

Rarai said...

ehehe yan..i balik rumah,mymom bg dis voucher..keh3..mom ckp..nah amik ni mkn ngn kwn2...koh3~ so bila u nak luv i sgt2 ni..(i bg hint bling2 eyes...lalalala~) ;D