- passengers -

nak nengok cter ni since minggu study week tp disebabkn that week teramat bz n exam plak berderet-deret terpaksalah padamkn hasrat tersebut...ceihh..ayat x ley blah..hoho
pix: credit to incik google :p
ada sape-sape yg da tgk cter ni x..best ke eah. best ke x best i nak tgk gak cter ni. incik keris..di mn kamu. kata nk tgk mvie ni ngan i...hoho. cter ni juz ada kat TGV n cineleisure je la klu x silap. ntah nape la kat gsc xde cter ni..nyusahkan org je..huhu


4 comments:

kin said...

ouh..
terasa berabad lamanye xtgk muvie dah..

btw, i've follow u too..=]

MYRAspberry said...

ok gak la cite nih... die macam pshyco2 sket... tp overall ok la...

tp kalo jenis org x suke physco2 ni, mebi akan rase bosan la kot...

tun Nuwa said...

Hmm...Psycho...

muahaha...harus lah saya tgk nanti...

orkedanza said...

kin: jom2 tgk mvie :p

Limelollipop: alaa...jeles nye u da tgk...

nua: ari tu kp nak belanja i tgk mvie?ble???