- me n kelisa -

kejadian 1
x: 9 may free x

saya: insyaallah f
ree. so far xde prog
x: dah, i bookong u ngan kelisa u. muaha
ha
saya:ceih..da agak
da. reward?
x: u nak pengeras ape. hmmmm

saya:hemp..return tket to kuching..muahaha

x: xley
saya: maen2 jela..huhu
x: nak reward ape

saya: -xreply-
pk smpai lupa nak reply
kejadian 2
y: Slm. u free tak erm 10hb mei ni? i nak cri transport ke lcct, i byr rm50. u nak? kul 8pg..

saya:-xreply jgak-
driver kah saya ini?? lepas ni harus cop limosine kat tepi pintu..
--------------------------------
tbe-tbe terasa nak makan lasagne made in SR.
### rai,pix ni bkan i google2 eah..ni i kutip kat folder i. jgn plak ade yg ngaku ade org blanje die plak guna pix i nih..kih3~
diz week last promotion pocket saver rm9.90 kat secret recipe. week 7 adalah lasagne. 27 apr-3 may ...
pix: credit to SR website


4 comments:

tun Nuwa said...

macam pernah je saya baca skrip film ini...

bagus gak idea u letak cop limo kat tepi pintu...


hmm...mana saye punye SR...

orkedanza said...

klu i letak cop limo charge yg akan dikenakan ke airport adalah rm100 termasuk charge i tunggu u smpai last call.

klu xde cop ni murah sket..rm50+u yg kne blanje i SR...haha

Rarai said...

yan,u free kamis ni?4pm amik i hntr i balik jb..i bagi u emm emm rm40 lebih rm10 drpd tkt bus..hahah ;D
ehh betul ke pic tu u punye?bukan lasagna.jpg???keh3!~ ;D

orkedanza said...

wahhh...u balik jb ke diz week?haha..mmg sah nak kne cop limo lps ni.. :p

lasagne.jpg...haha..mcm knal je...