- dreaming -

2nd paper:done
next paper is tomorrow...tomorrow never die..esok akan dilancarkan peluru berpandu buat julung kalinye untuk semester ini iaitu semester terakhir di bumi ukm..insyaallah. so esok juga saya akan menggunakan skill yg ada buat kali terakhir untuk melancarkan serangan peluru berpandu..gud luck untuk diri sendiri ye...
rasa mcm dlm mimpi sekejap..betul ke tinggal lg 3 paper ni..rs mcm br je masuk ukm..tolong...i xpecaya!!sungguh...xtipu. safa, ana, ida n yani...rindu kat korg....da seminggu lebey x jumpe. ceih...br seminggu lebey da rindu rinduan...blum lg 2-3 tahun..klu 2-3 thn nmpk gaya mcm korg da xde dlm ingatanku..haha. tu ayat tipu je eah..korg jgn pecaya..
akan ku abadikan kenangan kita semua hingga akhir hayatku...cewwwahhh


3 comments:

~ AnA FaRhAnA ~ said...

rindu kamoo jugakk..
yani wat plan nk gi langkwi..
kalu leh b4 yan gi ireland lah..

orkedanza said...

wowww!interesting..

ok..plan leklok ye. tp cik izyan yg comel ini free adalah sehingga 1 ramadhan je. cik izyan hanye akan dpt join any prog yg b4 tu je..sory 4 any trouble...

Y@ZeD@ said...

wish u gud luck dik...!!