- yukata's girl -

semalam kat fac ade program..carnival organize by CCCK 3513's students. actually diorg ni kne buat program yang ala-ala international sket la..means program tu attend by international+local students so that both can interact each other. tp nampaknye program semalam hanye ada local student je..mn pegi international student pun xtaw la..maybe kurang promotion kot. n then program ni bg saya ade aktiviti-aktiviti yg mcm tiade kena mengena ngan objektif program such as ade tayangan muvie n auction. n aktiviti tersebut pun x rmai yg join. 4 me better organize program tg kecik tp objektif tercapai drpd program yg besr tp x nmpk ape objktif. sory la klu ade yg terasa ke hape..it is juz my opinion. tapi ape pun..its a good job. i noe yg u ol da bekerja keras tuk diz program smpai ade yg da tensen2 mcm tenuk :p
yg best dlm aktiviti yg u ol buat ni n dpt smbutan ramai just studio yg korg buat yg mn we ol bley try pkai baju traditional negara lain n then amek gmba ala2 dalam studio n its cheap..just pay rm3. so smlm saya n the geng try pakai yukata..
errr...nak tempek gak gmba ni..
:p


1 comments:

:: @ m e r a l i t y :: said...

wow! awek jepun seyh..huuhu