- stress -

stress weih...stress stress. saya mmg cpt stress. lantak la korg nak kata saya mengade ke ape kan..saya pedulik ape. nua...help!!!i stress. gurlppp!!!nape kne mntak tlg kat nua plak ni...ish3~
saya stress sbb bulan ni nak pindah da..bulan ni last duduk umah bangi..sedih woo nak tinggal umah tu sbb housematenye yang sangat baik. yg jadi mslh ble nak pindah smpai saya stress adalah sebab harta karun yang banyak yang hamat. berlori oiiii..da la duduk tingkat 4..xde lift plak tu. patah pinggang la nak angkat segala harta yang ada.segala-gala nye ada. meja study, katil, rak buku, fridge, dapo gas, tv 29', kabinet tv, meja makan, sofa, almari kasut, rak baju dan beberapa kotak harta karun yg berkurun zaman tersimpan dibawah katil. skrg ni saya tgh membayangkan(berimiginasi). saya bayangkan cmne nak bwk trun tv dan fridge yg berat yang amat. dlu time bawak naik xrs la sgt sbb bwk barang sket2. kali ni bile sekali harung nak pindah x dpt saya nak berimiginasi.
ya allah...x sanggup saya nak pandang barang-barang saya tu. setiap kali pandang je brg-brg tu masa nak kemas komfem x jd. xpnah nak jadi la. any idea nak kembalikan semangat saya nak kemas brg2 tu?? sapa2 yg nak tlg saya angkat brg2 tu time saya pindah nnt silalah ye..saya amat mengalu-alukan. hulurkan tangan..ringankan beban.. :p




6 comments:

oyen said...

meh2 i tlg...
tlg tgk~
muahahaha...
yan beli jer la rumah tu..
takyah pindah2...
ahaks!

~ AnA FaRhAnA ~ said...

nape nak pindah????
tak bgtau pape pun..
camane nk tulung???

orkedanza said...

oyen..buat pe nak duk umah tu lm2..xlarat i nak naik tgkat 4 tu...kurus i taw x.. :p

ana : yan xbg taw lg eah..hehe. sowy2..mungkin terlupa nak bg taw. tu yg ni nk bg taw..jgn mrh ye ana :p
study week+exam = berulang alik dr rwg :)
nnt da komfem ngan lory yan bg taw ye. ana tlg tgk je la..xsmpai ati nk mintak tlg angkt...

tun Nuwa said...

yer ape...
i tolong lihat je...
isk isk isk...
banyak nye barang...

Rarai said...

eh eh eh..ttbe kuarkan ayat bersamamu...dan2 kepala i terdgr2 suara jac...kah3...betapa berat mata memndg..berat lg...memikul bebannya...ahahah ;P

aridan said...

yan kan ada bouncer 3 org kat kiz?