- rojak adalah yummie -

telah kembali ke bangi..home sweet home..padahal xde la sweet sgt la kan..rasa terseksa je sbb hampir semua barang telah dipindahkn kecuali buku dan kain baju...makanan satu pun yillek.. balik ni pun disebabkan nak siapkan assgmnt PKK serta menggunakan internet untuk mengakses facebook, bermain pet society dan juga mengupdate serta membaca blog blogger-blogger tegar yang telah membuat saya hampir-hampir sedikit kurang waras..
jb adalah ok kecuali dari pemerhatian saya bnyaklah juga banggunan-banggunan yang terbengkalai. kenapakah begitu?? org jaybe..tlglah jawab persoalan ini. saya juga telah ke danga bay semasa d jaybe..no comment bout danga bay..
yang lain-lain sme ok kecuali saya sgtlah ralat kerana hajat untuk memakan laksa johor tidak kesampaian. belum penah rsnye lg saya memakan laksa johor. otak-otak di jaybe adalah sedap. makan seafood di senibong juga adalah sgt sedap. nnt nnak g johor lg kemudian klu ada kesempatan nak lajak ke singapore plak..
okey..tujuan asal balik ke rumah bangi adalah untuk menyiapkan assgmnt PKK..tp satu ape pun saya tak usik lg ni..ralit membaca blog anda2 sme serta bermain pet society. FB da logout..xnk log in lg da utk hari ini..da smpai tahap kritikal ni. kerja x siap lg tp ada hati nak keluar ptg ni. klu keje x siap means no outing la ptg ni. ohhh..xbley xble xbley..saya nak kne kuar gak ptg ni..klu x kuar nnt bley menjerit-jerit kat bilik ni ptg nnt..
tujuan kuar ptg ni adalah utk ke putrajaya dan bejumpe dgn kak uji dan famly utk beriadah disana. ohhh..plsss keje x siap lg..cmne nihhh. keje xsiap tp saya msh berblogging..
esok mlm ada dinner anak sarawak..saya nak pegi tp xde baju..so cmne?? adakah perlu saya ke dinner tersebut atau tidak...hempp...pk pk pk..
ohhh tidak..saya still x benti lg ni. cmne nak stop ni..xjumpe ending lg. pedulik ape kan ade ending ke x...
got to go..jumpe lg di next entry atau di putrajaya tgk belon gas..





0 comments: