- khas buat tisha -

lately ni keje nak buat special entry je. ni entri yg da basi dan telah saya peram bermingu-mingu lamanye. ni kira khas buat tisha plak. sebanyak 4 buah kereta yang menyertai rombongan puan mira untuk menyunting tisha. ia terdiri dr keluarga helmi, abg azril n famly, kak yah n husband serta kimi n wife. seperti yg telah tisha taw..tema pada hari tersebut adalah arabian(pandai-pandai je yan reka sendiri)..hohohoho...
majlis berjalan dengan lancar cuma berlaku satu insiden yang mencuit hati..huhu..kisah tersebut bermula apabila kitorg letakkan 3 buah hantaran di tgh2 rumah...ia nye terdiri daripada chocolate, cupcakes dan juga buah-buahan. gmba hantaran lpe nak amek..gmba bekas je ade..hohoho.
buat pengetahuan sme ni hanyelah majlis merisik ye..bkn bertunang..bertunang akan dibuat sebelum nikah nnt coz sekarang ni kedua calon masih di dublin. diorg akan balik in early of september..
haaa...ni je la satu-satunye gmba yg adaa...cuppies. sgt sedap taw..yummie.
baru je letak tetbe baby kimi dtg menyerang..huuuuuuu~ sebelum kimi wat serangan die tiga kali langgar hantaran2 tesebut. rupenye intu hint die bg b4 melancarkan serangannnye. sila lihat gmba kerana gmba ini dpt menggambarkan betapa seronok nye baby kimi melakukan serangan..
1) kimi seran
g dulang buah..tp dihalang oleh uminya..
2) kimi nak jgak buah tersebut walaupun umi die x kasi..umi bg sebiji anggur tp kimi xnk..die nak epal gak sbb epal lg besar dr anggur..
3) akhirnye kimi berjaya amek epal tersebut...
4) see..betapa gembira nye die dapat menawan epal tersebut..trus ngap masuk mulut...
lepas tu kimi sambung lak men kete..pinjam kete tuan rumah. last2 masa bincang2 tu umi kimi(kak uji), abg azril n anak2 serta yan n adik duk luar sblm kimi meneruskan agenda lain didalam rumah tersebut..
lihatlah..betapa seronoknye kimi beraksi besama kete pinjam tersebut..
yg ni lak random pix..da mls nak susun..layan kan aje..
kak uji, yan n kimi time melepak kat luar umah..yg len kat dlm tgh berbincang
motif sebenar menempek random pix adelah nak show off saya memakai jubah..hahaha..1st time okey..tu yg nak tempek banyak-banyak kat cnie..


3 comments:

aRe~TeRq said...

awwww~~ so sweet. cpt2 akak bukak nk tgk entry nih. arabian sggh korg2 nih. tp asal gamba blur sgt?

orkedanza said...

errr..camera adik x canggih..tu yg gmba blur..haha...nk slhkan camera plak kan

aRe~TeRq said...

xpe2. ni da ade camera blk ni. chaiyo amik gambo byk2. heheh..