- cheat pet society -


kepada pemain2 tegar pet society, sesungguhnye ada yang menanyakan kpd saya bagaimana nak cheat pet society. terus terang saya katakan bhw saya xpnah pun berjaya brbuat demikian. bukan saya kedekut ke hape..sy xpro smpai nak cheat2 ni. klu sape nak tu ley la berguru di you tube..search je cheat pet society nnt kuar la mcm2 cara. mostly pkai cheat engine. ikut la step by step ape yg diorg ajar tu...
so far..ape yg sy ade sme nye hasil titik peluh saya sniri. klu sy cheat pun saya menggunakan taktik tersendiri. nak taw ke?? alar..malu la...xoxoxo. actually la kan..saya slalu men PS kat my mom nye accnt FB..then dpt duit saya bli brg n anta gift kat sy..tu je. my mom mn men PS2 ni..so sy mengambil la kesempatan terhadap itu memandangkn saya ade passwrd my mom. siap tunang abg saya comment kat my mom "fuyo..main pet society tu". haha...padahal sy yg men tuk kepentingan saya..


0 comments: