- botox -

semalam one of my member tanye ley x pet die kat pet society tu mati. jwpn adalah tidak. even pet tu x makan sebulan pun die ttp akan hidup. ade ke patut kwn saya itu ingin membunuh pet beliau kerana katanye pet die x comel..muahahaha...bley plak cmtu kan. kesihanilah kat pet itu walaupun dalam erti kata yg sebena pet itu mempunyai nyawa...
4 ur information..pet u ol xkn mati n x bley dibunuh. itu yg saya taw la. xtaw la plak klu saya yg agak ketinggalan zaman tidak taw bagaimana cara utk bunuh pet tersebut n buat baru. k
lu sape2 taw tu bg taw la sy yg cetek ilmu pengetahuan psl PS ni...
klu u ol rs pet u ol tu x comel silalh ke 'stylist' untuk membuat transfomasi pet ol. stylist tu bley kasi transfom u ol nye pet menggunakan kaedah botox. jgn ingat manusia je yg bley gne botox ye..pet pun sudah menggunakan kaedah botox.. adoiii~ internet mengong la plak..xdpt nak bg cutie mkn pizza 4 dinner today..kesian cutie shaye itu...kelaparan la die mlm ni :(
ini die pet saya d zaman sebelum ditransform kan atau di botoxkan. ni die pkai baju ninja..sebab tu la die jd cmtu..


0 comments: