- bangi to puchong -

smlm officially saya pindah rumah..no more rumah bangi after diz...sob sob sob :(
smlm saya pindah brg-brg kecik je..tp dua trip la jgak nak bwk segala brg-brg kecik sbb kete i kecik..kelisa ajo..ape sgt la yg bley nak bwk. 1st trip tu bwk baju 2 box, handbag2..wah..bnyk handbag saya bnyk taw tp fav 1..tu la yg saya bwk kehulur kehilir. then ade rak buku n buku n juga bantal2 saya. mmg penat la angkat brg2 tu. mana x nye..umah saya kan xde lift..so kne la naek trun 4 tingkat punye apartment tu guna tangga. haa. hambek ko..5 kali saya turun naek..lepas tu trus pancit smbil layan spa Q.. then lps anta brg trus g bli brg2 dapo tuk umah adik kat tesco..bdak 2 org tu bli brg mkn mcm 6 org nye mkn..punye la banyak..patut la adikku itu gemok..hahaha..
smlm again saya g mkn kat sup gear box b4 angkut brg 2nd round. bob yg ajar saya mkn kat ctu. sup die xla sedap sgt tp ok la. actually sup mamak kat chowkit lg sedap..time kecik2 slalu mkn kat ctu..da besar ni xnak da sbb kat ctu kotor yg hamat..agaknye sedap sebab ade perencah tambahan dlm sup tu..jenama cik siti..hahaha..ape yg sy merepek ni..
then yg 2nd round ni saya hangkut tilam, comforter n rak baju saya..itu aje. nnt ade 3rd round plak...ble tu x taw la..tp mesti b4 selasa ni la..
diz 2 week adalah minggu bz saya..dateline nk submit all the asgmnt adalah minggu dpn..so fhm2 je la. pastu monday n tuesday ada plak lg presentation...adoiii~ chaiyok yan!!!! sbr2...lps sme da siap nnt ley g tgk shopaholic....yeay!!reward utk diri sendiri :) xsaba nak tgk muvie tu..adik ckp best. ade sape2 lg yg da tgk x..klu blum nnt kite g tgk sm2 eah...



2 comments:

~ AnA FaRhAnA ~ said...

siannya cik orked...

Faiz said...

blom tgk lg..
haaaaa...
ni rs mcm nk tntut utang neh..
hahahahaha