- am i cute?? -

ni entri auto published yg dibuat oleh saya pd hari ahad..jgn la anda confuse ye..
oleh sebab saya skrg ni tgh xde keje so ley la saya jawab segala tag then buat auto publish untuk hari yg sy rs sy x dpt nk berblog. actually bkn la sy xde keje skrg ni..keje or assgmnt saya belambak-lambak tp saya x dpt nk buat coz lappy n notes sme x de disamping sy buat ms ni. skrg saya kat rwg..blk tanpa sengaja..kire balik sehelai sepinggang la ni. here we go...
1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" ini untuk diletakkan di blog anda..

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberi award ini kepada anda..

sy kne tag ngan cik ana. cik ana ni seorg yg comel.telah berpunye ye..so jgn la sesape yg memasang angan-angan nak knal ngan die...anda tidak akan dilayan...hikss. saya knal ngan cik ana melalui roommate saya ms saya 1st year. mula-mula dlu ana ni slalu sgt malu-malu nak dtg bilik saya jika saya ada di bilik itu sbb die kata die segan ngan saya..maybe die ingat saya sombong kot..hohoho. sejak ble kitorg jd rapat tu xdpt nak recall coz it takes time la. skrg ni bkn stakat saya je yg rapat ngan die. seluruh famly saya rapat ngan die. btul ckp org..xknal maka x cinta kan..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (korang bagi 5 fakta & 5 hobi pon boleyy!)

  • saya akan jd harimau jika saya lapar..
  • seorang yg kepala angin..
  • saya juga ade migrain mcm cik ana tp skrg ni da jarang kne..alhamdulillah..
  • saya masih single dan available..hahaha..
  • akan menamatkan pengajian pada hujung tahun ni..insyaallah..
  • hidup ini xlengkap tanpa internet..
  • mampu mengadap lappy 24jam tanpa henti
  • sukakan pantai...
  • xske pet kecuali pet society
  • gemar sekali melancong. insyaallah bley survive walaupun melancong seorg diri..

4. Anda perlu memilih penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda..

4 je ckup la...

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..

:)



2 comments:

~ AnA FaRhAnA ~ said...

camtu lak ek??memalukan betul part yg " slalu sgt malu-malu nak dtg bilik saya jika saya ada di bilik itu sbb die kata die segan ngan saya"..hahaha..tapi betul kata cik orked..tak kenal maka tak cinta..

tun Nuwa said...

haha...

Miss Orkedanza...

tun Nuwa da bagi la award ni kat miss Orkedanza...

Sila rujuk entri aHs cronicle pada bulan february ye...

cak... :-)