- kawen??? -

salam sme~
hari ni saya n famly g merisik future sis in law saya. pegi merisik mcm pegi batunang..4 kete la gak. gamba nye xde coz saya x bwk camera looo...adoooiiii~ tunngu la nnt saya amek gamba dr camera my sis ye. ape yg penting tuk majlis td adalah gamba saya...bkn gamba org len. nape gamba saya?? sbb nye adalah itu la satu2 kalinye saya memakai baju yg sebegitu...sebelum ni xpnah taw. baju saya tu dpt sponsor taw...haaaa...mcm saya la plak yg dirisik... :p
sedar x sedar 7 blan je la
gi majlis kawen abang saya..memandangkan abg saya berada jauh beribu ribu batu maka dengan itu saya telah dilantik menjadi wedding planner nye sejak 5 bulan yg lepas. saya selaku wedding planner nye x start satu benda pun lagi..oh tidakkk!!! jgn cakap yang caterer, canopy n butik2 pengantin yg ade sme fully booked..mati la saya cmni..sape-sape yg ade contact no tuk recommend ape2 tu silalah bagi saya ye..mn la taw nak tlg promote sedare mara or kwn2 nye bisnes..saya akan pertimbangkan jika best deal..huhu~
saya mcm terasa majlis kawen saya la plak..ceihhh..berangan..dush dush dushhhh...boyfren pun xde lg ade hati berangan kawen..wakakaka. saya pun pelik nape saya xjumpe org yg sesuai lg..adekah saya ni memilih atau masih dihantui kisah lama...dihantui??? auwww...seram wooo...hihi. nmpak gaya saya mcm kena mandi bunga la...hahaha...plsss la..ini merepek je okey.. :p
- sekadar gambar hiasan -



5 comments:

aRe~TeRq said...

7 bln? erkkk... x ready hape pn lagi nih. huhuhu...

ps:chaiyo yan! klu bjaya jd wedding planner idaman,ley la kite bukak bisnes. :-))

A BU.ZAR said...

kisah lamew yg hntui kau ?fuh!! . .cam mnarik jew . .hak3 . . . xkan org cun melecun mcm ko xde org nak yan oii!! . . .kes memilih nek . . .tp xpe , biar lmbt asal puas ati . . ~

Rarai said...

hiks!yan..moh le kite mandi bunga same2..tp i takut2 t bomoh tu sroh kite mndi air sungai segget le pulok!keh3..ok,kalo wedding bro u ni sukses,i akn lntik u jd mywedding planner..ahaks!~

Rei said...

ko jgn lupa....
yg aku adalah seorg photographer..
ala..kengkawan punya pasal aku cas murah2 jew..

orkedanza said...

to aRe~TeRq: yeee...7 bln je lg?? amacam..gelabah x..hoho.

bisnes eah???emp...insyaallah..2thn lg ke..nk kumpul duit buat modal dlu..heee :p

to abuza : kisah lama??haha..no comment la. tp kn..aku setuju..biar lmbt tp puas hati..bnda ni bkn nak men2..kisah seumur hidup taw...

to rai: mandi bunga yok rai!haha..
rai..nnt u jd 1st client i la ye :p

to rei: nnt ko email quotation kat aku ye...