- im back -

salam semua...
sepanjang saya x update blog ni da ramai yang ble jumpe saya tanye nape saya x update blog. ade tu yg siap msg lg..huhu. sory la if wat korg tiap2 ari bkak blog ni tp xde ape2 update..
actually xde ape pun yg berlaku kat sy ni smpai saya biarkan jajahan saya ni bersawang. saya cuma dilanda penyakit malas je. setiap beberapa bulan saya akan dilanda penyakit ini..bila x update tu means saya sedang bermalas-malasan ye...
so saya dengan ini bercita-cita untuk kembali semula kat dunia maya sy ni...nnt kan entry berikutnye ye....
### nak update ape eah nnt?? adekah saya kne cover balik semua entri sepanjang saya menyepikn diri??